Voorstraat Stock & Sample Sale

Deze week is het weer feest in de meest bruisende straat van Utrecht. Elk jaar toveren de leukste winkels en bars rondom de Voorstraat hun buurt om tot shopping-paradijs met ongelofelijke deals en zomerse gezelligheid. Sla je slag tijdens de Voorstraat Stock & Sample Sale. Wees er snel bij! Deze mega sale loopt tot en met 9 augustus.

Wat de Stock & Sample Sale is? Een actieweek met koopjes, leuke en lekkere deals. Het evenement wordt gezamenlijk georganiseerd door meer dan tien leuke zaken. Dat maakt de Stock & Sample Sale ook zo bijzonder. Doordat er zoveel shops aan meedoen, zit er altijd wel iets bij voor jou.

Puha Shop vraagt bijvoorbeeld al haar ontwerpers samples, uitprobeersels en oude stock e.d. aan te leveren die voor een klein prijsje verkocht mogen worden. Zo kan je niet alleen voordelig een nieuwe outfit scoren, maar heb je zelfs dikke kans iets te vinden dat nergens anders te koop is.

The Domestic Botanist & Revenge houden uitverkoop, Plato & Digit recordstore doen een actie met vinyl, en horeca zoals Sla en The Village Coffee & Music bieden een speciaal stock-menu of combi-deal voor als je door al dat shoppen trek of dorst hebt gekregen.

Mooie deals en gezelligheid in Unikwartier

Andere deelnemers zijn Life’s a peach, Fleurie, Sussies, Enz. fairwear, Little Beer Shop, Giensch, Joline Jolink. Zo heeft iedere zaak wel een mooie aanbieding voor jou in petto tot en met 9 augustus. Maar liefst 14 ondernemers op de Voorstraat, Jansveld, Hardebollenstraat en Loeff Berchmakerstraat doen mee. Kijk op de kaart om te zien waar alle deelnemers zitten. Genoeg reden om deze week een dagje te gaan shoppen in Utrecht!

Gratis tas met uniek Utrecht’s artwork

Voor elke editie laat de organisatie een jonge illustrator uit Utrecht een mooi beeld ontwerpen. Het beeld van dit jaar is gezeefdrukt op duurzame katoenen tasjes die bezoekers als aandenken meekrijgen bij het aankopen van mooie unieke items of het eten van een speciale daghap. 

Check https://www.facebook.com/events/1247537055596172/ voor meer info over de Voorstraat Stock & Sample Sale.


dagje weg utrecht shoppen Unikwartier vakantieineigenland vakantieinjeigenstadsie winkelen utrecht zininutrecht