Verwennerij tijdens het wachten bij de Hairlounge

Naar Margarita ga je niet zomaar voor een knipbeurt, het is een experience. Vandaar ook de naam ‘Hairlounge’. Hier kom je om te ontspannen en je te laten verwennen. “De persoonlijke aandacht die we klanten bieden, daar onderscheiden we ons echt mee.”

Verwennerij tijdens het wachten

“Bij ons draait alles om genieten en relaxen. We nemen bij elk bezoek opnieuw uitgebreid de tijd om te kijken of de wensen van iemand zijn veranderd en knippen nooit op de automatische piloot. Ook geven we altijd een heerlijke hoofdmassage tijdens het wassen.”

Om de beleving compleet te maken, krijgen klanten op vrijdag en zaterdag een lekker hapje en drankje tijdens de behandeling. “Onze specialiteiten zijn kleuren, balayages en highlights. Stel je voor dat je hier drie uur zit op vrijdagmiddag, wat is er dan fijner dan verwend te worden met iets lekkers tijdens het wachten? Vaak gaan we nog wel een stapje verder hoor. Denk aan een gratis handmassage en daarna een beetje opmaken, een touch up, zodat je weer helemaal stralend en gestyled de salon uitkomt.”

Werken met haar, werken met mensen… het is echt mijn grote liefde.”

Margarita van Gessel – Eigenaresse Hairlounge

Milieuvriendelijke haarproducten van Kevin Murphy

“Niks hoeft natuurlijk, maar de meeste dames kunnen het zeer waarderen. Uiteraard kun je ook gewoon rustig een boekje of een tijdschrift lezen. Ik krijg ook veel advocaten over de vloer, die gaan zitten werken met hun laptop. Maar ik zie ook veel moeders. Zij komen hier echt om even een paar uurtjes voor zichzelf te hebben.”

Interview met eigenaresse Margarita van Gessel

Lees hier het hele interview.


balayage de beste kappers van nederland hair styling kapper kappers in utrecht kapsalon kleuren knippen uit in utrecht Unikwartier universiteitskwartier verzorging winkelen in utrecht zininutrecht