Vereeuwig jouw verhaal bij Tattoo Studio Ink Story

Sinds 2014 weten klanten tattoo studio Ink Story te vinden voor kunstwaardige creaties met duizelingwekkende details. Specialiteit van voormalig goudsmid Wahan is het tatoeƫren van natuurgetrouw, black & white artwork. Geen fancy gedoe met kleuren, de lijntjes moeten het werk doen. Het precisiewerk uit zijn vorige leven als edelsmid komt goed van pas bij het zetten van de prachtige fresco die Wahan onder de naald heeft als ik met hem spreek.

Wahan aan het werk in Ink Story
Tattoo Studio Ink Story in de Predikherenstraat

Ook tattooshop Ink Story mocht deze maand eindelijk weer open na de lockdown. In Unikwartier vind je een hogere dichtheid tattoo studios dan supermarkten. Deze Utrechtse centrumwijk heeft een lekker edgy rafeltje. Bijzondere design winkeltjes en gezellige terrassen worden afgewisseld met verstopte clubs, coffeeshops en tattoo shops. Van Ink Story in de Predikherenstraat, loop je zo naar Magic Tattoo Studio en Ad Pancho. Keuze genoeg, voor elke arm wat wils.

Loop jij al jaren rond met een gaaf idee voor een tatoeage? Vraag Wahan van Ink Story om jouw verhaal te vereeuwigen met inkt. Voor deze ware naaldkunstenaar is geen creatie te gek. Check inkstory.nl voor info en reserveringen.


shop local tatoeage tatoeren tattoo tattoo design tattoo ideas tattoo inspiration tattoo shops tattoo studio utrecht Unikwartier universiteitskwartier Utrecht hotspots utrecht verbindt