Uniek theater aan de werf

Vier de start van het nieuwe theaterseizoen met een bezoekje aan misschien wel het meest bijzondere theater van Utrecht. Het Werftheater is niet het bekendste theater van de stad, maar zeker een bezoekje waard vanwege haar unieke locatie aan de werf en de indrukwekkende programmering van aanstormend talent en gevestigde namen.

Try-outs Javier Guzman

In dit intieme theater aan de Oudegracht kan je zomaar op de voorste rij zitten bij grote cabaretiers die hier hun try-out voorstellingen spelen. Zoals Javier Guzman, normaal goed voor volle schouwburgen, die in deze werfkelder twee shows zal spelen ter voorvoorbereiding op zijn komende Oudejaarsconference Raspopulist. 

Reserver snel één van de weinige kaarten, want in totaal kunnen slechts 4 x 42 bezoekers deze unieke voorstellingen meemaken. Guzman speelt op 1 en 2 september om 19:30 en 21:30 uur. Kijk op https://www.werftheater.nl/js_events/javier-guzman/.

Grote namen in een klein theater

Open Dag Het Werftheater

Op zondag 30 augustus organiseert Het Wertheater een open dag. Maak kennis met dit unieke kleinkunst Theater, dat al 42 jaar onderdeel is van het cultureel aanbod van de stad Utrecht. Je wordt ontvangen met een een verfrissende cocktail van spekkoeklikeur. Vervolgens zal artistiek leider Yvonne Groeneveld een programma brengen over Utrecht als het Kloppende Hart van Nederland, maar ook de stad die het hart van de cabaretière sneller laat kloppen. Geïnspireerd  door het leven van alledag, de historie en persoonlijke herinneringen schreef zij een serie liedjes en gedichten voor deze bijzondere show.

Slechts 42 stoelen

Vanwege de coronaregels kan het theater slechts 42 bezoekers per keer ontvangen. Wees er dus snel bij, want op = op. Het Werftheater is tijdens de Open Dag geopend vanaf 12:00 uur. De voorstellingen beginnen om 13:00 uur, 15:00 uur en 17:00 uur. De kosten bedragen € 5. Reserveer je stoel op https://www.werftheater.nl/js_events/open-dag/.


avondjeuit cabaret comedy javierguzman kleinkunst standupcomedy stappeninutrecht theater tryouts uitinutrecht Unikwartier universiteitskwartier vakantieinjeeigenstadsie werftheaterutrecht