Spring Performing Arts Festival: Laat je verrassen

Donderdag begint de voorjaarseditie van het jaarlijkse Spring! Theater festival. Anders dan de naam doet vermoeden, kun je hier terecht voor meer dan alleen theater. Op dit festival komen makers en kunstenaars op het gebied van theater, choreografie, fotografie, muziek, film en beeldende kunst bijeen. Makers die vernieuwen, lef tonen en de grenzen opzoeken van bestaande kunstvormen.

Dit is de plek waar je jong talent uit binnen en buitenland ontdekt. Een echte springplank dus. Het frisse, vernieuwende programma laat je kennis maken met de upcoming trends in de theaterwereld. Ook goed om te weten: Er zijn een groot aantal voorstellingen die je gratis kunt bijwonen!  

Spring werkt samen met de Staddschouwburg, welke tijdens het hele festival als homebase zal fungeren. Hier komen makers en publiek samen om na te praten over voorstellingen, idee├źn uit te wisselen en te genieten van een hapje of drankje. Ook op andere locaties in de stad zullen voorstellingen plaatsvinden.

Benieuwd geworden naar het programma? Deze vind je hier.


Bezoek Utrecht dagje weg utrecht hotspot utrecht lucasbolwerk performing arts performing arts festival schouwburg spring spring performing arts festival spring2019 springfestival springtheater springtheaterfestival stadsschouwburg stadsshouwburg utrecht theater theateragenda theaterfestival theatervoorstelling utrecht Utrecht uitagenda Utrecht uitjes voorstraat utrecht wat te doen in utrecht Wat te doen utrecht