Your Style


Jouw eigen ontwerp of idee wordt op textiel afgedrukt

Wil je een gepersonaliseerde outfit met je sportteam? Heb je bedrijfskleding nodig voor je nieuwe zaak? Of ben je op zoek naar een passende look voor je studentenvereniging? Het kan allemaal bij Your Style, gespecialiseerd in het bedrukken en borduren van textiel. Lever je eigen kleding aan, of neem een kijkje in de winkel voor de mogelijkheden.

Samen met onze klanten creëren we een verhaal”

Rutger van Dillen – Your Style

Hoe is Your Style ontstaan?
“Your Style is begonnen als sportzaak. De toenmalige eigenaar was een van de eerste in Nederland die begon te werken met een borduurmachine. Dat was toentertijd innovatief en nog onbekend bij het grote publiek. Langzamerhand is hij zich niet meer gaan richten op sport en is hij begonnen met het bewerken van textiel. De vorige eigenaar is een vriend van mijn ouders, ik ken hem al mijn hele leven. Ik mocht een paar dagen meedraaien en heb de zaak daarna overgenomen.”

Wat voegt Your Style toe aan het Unikwartier?
“Samen met onze klanten creëren we iedere dag weer een nieuw verhaal. Er gaat een heel denkproces aan vooraf en wij zijn de uitvoerende factor daarin. Dat gebeurt niet in elke winkel. Wat ik mooi vind aan het Unikwartier, is dat er nog steeds een hoop kleine ondernemingen zijn. Alle kleine ondernemers bij elkaar, maken het Unikwartier speciaal. De kleine onderneming hebben hier gelukkig nog bestaansrecht, in het centrum liggen de huren te hoog.”

Waarom naar Your Style?
“Creatief en flexibel, dat zijn onze kernwaarden. We borduren en bedrukken textiel. Je kunt je kleding zelf aanleveren of bij ons kopen. We zijn een echte specialist en geen massabedrijf. Onze medewerkers zijn allemaal al lang in dienst en hebben veel ervaring in het vak. Wij verwezenlijken ideeën fysiek, jouw eigen ontwerp of idee wordt op textiel afgedrukt. Onze klanten hebben als het product af is iets in handen dat ze zelf hebben gemaakt. Ze zijn altijd ontzettend blij als ze het eindresultaat zien.”   


ambacht design borduren kleding prints textiel

In 't kort

Naam

Rutger van Dillen

Onderneming

Your Style

Website

https://yourstyle.nl

Specialiteit?

Unieke designs bedrukt en/of geborduurd op textiel

Locatie

Voorstraat 86

Sinds

1982

Top spots

De Sleutelkoning

De Sleutelkoning

Kippig

Kippig

M1 architectuur

M1 architectuur