TrainMore


Hoe meer je sport, hoe minder je betaalt

Gezond leven hoeft niet duur te zijn. Bij TrainMore wordt iedere work out beloond met 1 euro korting. Je abonnement is hierdoor meer dan een lidmaatschap, het is een lifestyle!

Hoe is TrainMore ontstaan?
“Overdag werkte ik als gymdocent en in de avonden gaf ik sportlessen in fitnesscentra. Dat vond ik eigenlijk veel leuker. De mensen die naar mijn lessen kwamen waren veel gemotiveerder dan mijn leerlingen. Dat gaf me energie en was een van de redenen dat ik graag een eigen gym wilde beginnen.

Onze leden sporten 70 procent meer dan het landelijk gemiddelde”

Han Doorenbosch – TrainMore

Ik heb naast mijn opleiding tot gymdocent ook een MBA afgerond en zo meer inzicht gekregen in hoe ik een bedrijf moet leiden. Wat ik veel zag was dat mensen wel lid waren van een fitnesscentrum, maar niet echt resultaten boekten. Dat wilde ik gaan veranderen door de macht bij de leden neer te leggen en zo is het concept TrainMore ontstaan. Door leden te belonen voor hun inzet, wil ik ze motiveren om meer te gaan sporten.”

 Waarom naar TrainMore?
“Bij TrainMore geldt: hoe meer je sport, hoe minder je betaalt. Elke keer als je komt sporten, ontvang je een euro korting op je lidmaatschap. Mensen die gezonder willen leven worden daarvoor beloond. En dat werkt! Onze leden sporten 70 procent meer dan het landelijk gemiddelde.” 

Wat voegt TrainMore toe aan het Unikwartier?
“Wij zijn een sociale plek op het Unikwartier. We creëren een omgeving waar mensen met gelijke interesses en behoeftes elkaar ontmoeten en inspireren. In Utrecht zijn de meeste van onze leden studenten. Jong volwassenen voelen zich meteen bij ons thuis door onder andere de hippe inrichting en de muziek. We hebben een eigen zender en soms draaien er live DJ’s.


ambacht fit fitness gym health sporten sportschool trainen workout

In 't kort

Naam

Han Doorenbosch

Onderneming

TrainMore

Website

https://trainmore.nl

Specialiteit?

Train more, pay less!

Locatie

Drift 9

Sinds

2010

Top spots

Ludwig

Rob Peetoom