Tiger Mama


Naast 10-gangen serveren wij ook verse sushi en dim sum

Bij Tiger Mama kun je terecht voor een verassend 10-gangen diner bestaande uit vis, vlees en vegetarische gerechten uit Azië. Een hippe bar waar je bijzondere cocktails kunt drinken en een mooie binnentuin waar je lekker rustig op het terras kunt zitten in de zomer.

Hoe is Tiger Mama ontstaan?
“Voorheen hadden we restaurant Opium, ook gevestigd in dit pand. We wilden graag vernieuwen en een bredere doelgroep bereiken. Het idee ontstond tijdens het 10-jarig jubileum van Opium.

Je kunt je volledig laten verrassen bij ons”

Jorn Speijer – Tiger Mama

Het leek ons leuk, om voor ons jubileum een 10-gangen diner te serveren. We vonden het ontzettend leuk om te doen, het was voor de keuken erg divers om mee te werken en het gaf ons een nieuwe boost. De gasten die hier kwamen vonden het fantastisch. Zo is ons nieuwe concept voor Tiger Mama ontstaan en nu kun je bij ons voor 27,95 per menu een heerlijk 10-gangen diner krijgen.”

Waarom naar Tiger Mama?
“Ons diner wisselt elke zes weken. We werken altijd met seizoensgebonden producten, maar wel op de Aziatische manier. Naast de 10-gangen serveren wij ook verse sushi en dim sum, dus ook voor een snelle maar gezonde hap ben je bij ons aan het juist adres. We proberen altijd heel creatief met alle gerechten om te gaan. Het is een verrassingsmenu, dus je weet van tevoren niet welke gerechten je gaat krijgen. Je kunt je volledig laten verrassen bij ons.”

Wat voegt Tiger Mama toe aan het Unikwartier?
“De Voorstraat is een hele diverse straat, waar altijd wel iets gebeurt. Wij zijn een heel leuk, trendy en hip restaurant dat goed past in het straatbeeld. We onderscheiden ons vooral met onze 10 gangen, maar zijn ook gespecialiseerd in cocktails. Onze cocktails zijn Aziatisch georiënteerd. De cocktailkaart wisselt elk seizoen, zo hebben we beroemde classics met een eigen twist tot compleet nieuwe creaties die door onze cocktailshaker bedacht worden.”


design food & drinks asian cocktails diner eettentje eten restaurant sushi

In 't kort

Naam

Jorn Speijer

Onderneming

Tiger Mama

Website

https://tigermama.nl

Specialiteit?

Een complete avond uit met een heerlijk tien gangen menu en lekkere cocktails

Locatie

Voorstraat 80

Sinds

2017

Top spots

De Voortuin

 

The Village

 

Dogma