The Graduates


Jonge gemotiveerde haarstylisten met een frisse blik op het kappersvak

Bij The Graduates word je haar gestyled door jonge gemotiveerde haarstylisten. Deze recent afgestudeerde kappers kijken met een frisse blik op het kappersvak. Hier kom je voor een momentje om te relaxen. 

Hoe is The Graduates ontstaan?
“The Graduates is verbonden aan B Academy: een opleidingsinstituut waar naast kappersopleidingen ook opleidingen in de richting van beauty, fashion en make-up worden aangeboden. We wilden de talenten van de kappersopleidingen een plek bieden om zichzelf verder te ontwikkelen. Zo is The Graduates ontstaan.

We kijken niet alleen naar het haar maar ook naar de persoon erachter: wat past er bij zijn of haar stijl of karakter?”

Esther – The Graduates

Heel vaak merkten wij dat de kappers zich nog niet helemaal klaar voelde voor het echte werk. Hier helpen wij die haarstylisten nog een stapje verder. Ze krijgen hier coaching van mij en help ik ze in de praktijk. Naast haarstyling focussen wij ook op een stukje ondernemerschap.”

Wat voegt The Graduates toe aan het Unikwartier?
“Klanten kunnen hier terecht voor een relaxmomentje. Wij geven persoonlijke aandacht aan de klant en denken met hen mee. We kijken niet alleen naar het haar maar ook naar de persoon erachter: wat past er bij zijn of haar stijl of karakter? De Voorstraat is een leuke levendige staart. Daar passen wij perfect tussen.”

Waarom naar The Graduates?
“Iedereen die hier werkt is super enthousiast en gemotiveerd. Ze leren hier om nog creatiever te denken, geven goede adviezen en hebben een frisse blik op het kappersvak. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in kleuren. Ook al is dat niet altijd even gezond voor het haar, we proberen dit op een zo gezond en mooi mogelijke manier.”


ambacht beauty salon hair styling kapper kapsalon knippen

In 't kort

Naam

Esther

Onderneming

The Graduates

Website

https://thegraduates.nl

Specialiteit?

De aandacht voor mooi en gezond haar

Locatie

Voorstraat 15

Sinds

2011

Top spots