Tattoo Studio Ink Story


Vereeuwig jouw verhaal bij Tattoo Studio Ink Story

Sinds 2014 weten klanten tattoo studio Ink Story te vinden voor kunstwaardige creaties met duizelingwekkende details. Specialiteit van voormalig goudsmid Wahan is het tatoeëren van natuurgetrouw, black & white artwork. Geen fancy gedoe met kleuren, de lijntjes moeten het werk doen. Het precisiewerk uit zijn vorige leven als edelsmid komt goed van pas bij het zetten van de prachtige fresco die Wahan onder de naald heeft als ik met hem spreek.

Ook tattooshop Ink Story mocht deze maand eindelijk weer open na de lockdown. In Unikwartier vind je een hogere dichtheid tattoo studios dan supermarkten. Deze Utrechtse centrumwijk heeft een lekker edgy rafeltje. Bijzondere design winkeltjes en gezellige terrassen worden afgewisseld met verstopte clubs, coffeeshops en tattoo shops. Van Ink Story in de Predikherenstraat, loop je zo naar Magic Tattoo Studio en Ad Pancho. Keuze genoeg, voor elke arm wat wils.

Loop jij al jaren rond met een gaaf idee voor een tatoeage? Vraag Wahan van Ink Story om jouw verhaal te vereeuwigen met inkt. Voor deze ware naaldkunstenaar is geen creatie te gek. Check inkstory.nl voor info en reserveringen.

Wahan aan het werk in Ink Story


ambacht shop local tatoeage zetten tatoeages tattoo design tattoo ideas tattoo shops utrecht tattoo studio tattoos Unikwartier universiteitskwartier Utrecht hotspots utrecht verbindt zin in utrecht

In 't kort

Naam

Wahan

Onderneming

Tattoo Studio Ink Story

Website

www.inkstory.nl

Specialiteit?

Tatoeages

Locatie

Predikherenstraat 16

Top spots