’t Koffieboontje


Focus op drie pijlers: service, sfeer en kwaliteit

Of je nou lekker een boekje wil lezen of werken. Bij ’t Koffieboontje ontsnap je even aan het drukke stadscentrum onder het genot van een goed bakje koffie.

Hoe is ’t Koffieboontje ontstaan?
“Elk kopje koffie dat we drinken, zijn we kritisch over. ’t Koffieboontje is dan ook ontstaan vanuit een passie voor koffie. Zonder verdere kennis over koffie kochten we een koffiemachine en tekende we het huurcontract van dit pand. We namen echt een sprong in het diepe hiermee. We zijn met z’n drieën deze koffiezaak gestart. Gelukkig hebben we wel allemaal ervaring in het ondernemen. We weten hoe belangrijk het is om de juiste mentaliteit te hebben. We focussen echt op kwaliteit.”

We weten hoe belangrijk het is om de juiste mentaliteit te hebben. We focussen echt op kwaliteit”

Aziz – ’t Koffieboontje

Wat voegt ’t Koffieboontje toe aan het Unikwartier?
“Wij focussen ons op drie pijlers: service, sfeer en kwaliteit. Wat we vaak zien is dat een zaak uitblink in één van deze. Wij scoren liever alle drie gemiddeld. Je mag dan wel de beste koffie van Nederland hebben, als de service slecht is dan komen je gasten niet meer terug. Wij proberen altijd heel goed te luisteren naar onze gasten. Behandel je gasten zoals je zelf behandeld wil worden.”

Waarom naar ’t Koffieboontje?
“De koffiecultuur is aan het veranderen. Mensen zijn steeds meer opzoek naar lekkere koffie met een oorsprong, een verhaal erachter. Wij streven naar duurzaamheid en kwaliteit. Wij hebben veel trainingen op gebied van koffie om deze kwaliteit na te streven. Wij houden met alles en iedereen rekening. Zo proberen wij in onze zoetigheden zo veel mogelijk rekening te houden met mensen met allergieën of mensen die bijvoorbeeld gewoon geen zin hebben in bijvoorbeeld gluten of glucose.”


food & drinks coffeebar gebak koffie koffietentje lunch lunchroom ontbijt thee

In 't kort

Naam

Aziz

Onderneming

’t Koffieboontje

Website

https://tkoffieboontje.nl

Specialiteit?

Lekkere koffie met een verhaal

Locatie

Oudegracht 92

Sinds

2015

Top spots