Sushi Wang


Mensen kunnen bij ons de Oosterse smaak proeven

Bij fusion restaurant Sushi Wang worden je smaakpupillen geprikkeld. Je kunt er terecht voor verschillende sushi gerechten. Bijna alle combinaties zijn mogelijk! Daarnaast hebben ze een uitgebreide menukaart met maaltijden die op Japanse en Chinese kookstijl zijn bereid.

Hoe is Sushi Wang ontstaan?
“Er was veel vraag naar een sushirestaurant. Ik ben met drie vrienden bij elkaar gekomen en samen hebben we besloten om Sushi Wang te beginnen.

Zelf heb ik lang in de IT wereld gewerkt, maar ik wilde een nieuwe uitdaging. Ik heb altijd passie gehad om te koken, al van jongs af aan. Deze passie heb ik omgezet in mijn werk. In het restaurant draag ik bij aan het ontwikkelen van nieuwe sushi smaken en het bereiden daarvan.”

Waarom naar Sushi Wang?
“Wij zijn door Thuisbezorgd.nl uitgeroepen tot categoriewinnaar beste sushirestaurant van 2018. Sushi is oneindig te combineren en daar zijn we erg goed in. We luisteren goed naar de wensen van onze gasten en passen de smaken van de gerechten daarop aan. Wij halen het beste uit onze ingrediënten en bereiden de gerechten met passie en zorgvuldigheid.  Mensen kunnen bij ons de Oosterse smaak proeven en we staan bekend om onze gastvrijheid en vriendelijkheid.” 

We staan bekend om onze amazing flavour, omdat we inspelen op de smaakpapillen van elke gast”

Steven Wong – Sushi Wang

Wat voegt Sushi Wang toe aan het Unikwartier?
“Wij zijn er om een stukje Oosten te vertegenwoordigen op het Unikwartier. We staan bekend om onze amazing flavour, omdat we inspelen op de smaakpapillen van elke gast. Daarnaast verwerken we lokale producten uit Utrecht in onze gerechten, welke dat zijn is een geheim.” 


food & drinks afhaal asian chinees eettentje eten japans restaurant sushi

In 't kort

Naam

Steven Wong

Onderneming

Sushi Wang

Website

https://sushiwang.nl

Specialiteit?

Ervaar de unieke smaak en de gastvrijheid van het Oosten

Locatie

Voorstraat 98

Sinds

2010

Top spots

Vrijmarkt Koningsdag

Utrecht Skateparade in de Voorstraat