Over de Vloer


Voor elk huis kun je hier wel een vloer vinden

Ben je op zoek naar een mooie parketvloer? Dan ben je bij Over de Vloer op het juiste adres. Je krijgt persoonlijk advies en wordt begeleid in het maken van je keuze. Er wordt hier gekeken naar welke vloer het beste bij jouw huis past!

Hoe is Over de Vloer ontstaan?
“Ik werkte bij een parketgroothandel, maar ik vond de zakelijke markt minder leuk dan de consumentenmarkt. Ik wilde graag voor mezelf beginnen. In deze winkel zat al 25 jaar een parketzaak en die wilde er in 2001 mee stoppen. Ik ben deze winkel gaan huren en ben begonnen. Het was fijn dat ik al ervaring had in deze branche.”

Als de vloer wordt gelegd, kom ik dagelijks de vorderingen bekijken”

Jeroen van Gaalen – Over de Vloer

Waarom naar Over de Vloer?
“Bij ons kun je alle soorten houten vloeren vinden, je kunt hier vloeren bekijken en een idee krijgen wat er mogelijk is in hout. Voor elk huis kun je hier wel een vloer vinden. Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Samen met de klant zoeken we naar een vloer die het beste in het huis past. We kijken naar wat voor type huis je hebt en helpen je te bedenken welk hout daar het beste bij past. Een vloer hoort bij een huis, als een huis leeg is en de vloer af is moet het huis compleet zijn.” 

Wat voegen jullie toe aan het Unikwartier?
“We zijn een speciaalzaak, die horen zeker thuis in dit deel van de stad. Bij ons kun je terecht voor specifiek gerichte producten. Net zoals de schoenmaker en de sleutelkoning aan de overkant, vind ik een dat een parketzaak in het centrum hoort. Wij zijn erg betrokken bij onze klanten. Als de vloer wordt gelegd, kom ik dagelijks de vorderingen bekijken. Het leggen van een vloer is een derde van de kwaliteit. De enthousiaste reactie van de klant als de vloer klaar geeft me altijd een goed gevoel. Daar doe je het voor.”   


ambacht design design interieur mooie dingen parket shoppen stijladvies styling vloeren wonen woonwinkel

In 't kort

Naam

Jeroen van Gaalen

Onderneming

Over de Vloer

Website

https://overdevloer.nl

Specialiteit?

Specialist in traditionele parketvloeren

Locatie

Voorstraat 51

Sinds

2001

Top spots

Sussies

Sussies

 

The Village

The Village

Nachtleven

Nachtleven