Notorious Clothing


Unieke combinatie van vintage en modern

Een stijlvolle look uit de jaren 40, 50 of 60’ gemaakt met stoffen van deze tijd. Deze unieke combinatie van vintage en modern kun je vinden bij Notorious Clothing. Je krijgt hier persoonlijk advies en de medewerkers doen er alles aan om een kledingstuk te vinden waarin jij het beste tot je recht komt.

Hoe is Notorious Clothing ontstaan?
“Op een gegeven moment kreeg ik de behoefte om mijn kledingstijl te veranderen. Ik wilde me leuk en apart kleden, maar kon mijn eigen smaak niet echt vinden in andere winkels. 

De ouderwetse stijl uit de jaren 40, 50 en 60’ sprak mij erg aan. Het is erg mooi en heel stijlvol en je kunt het op veel verschillende manieren dragen. Originele vrouwelijke kleding is moeilijk te vinden tegenwoordig. Daarom ben ik 2010 gestopt met mijn kantoorbaan en mijn eigen winkel begonnen.” 

Waarom naar Notorious Clothing ?
“Wij zijn er voor vrouwen die iets anders zoeken dan wat de grote kledingketens bieden. In onze winkel vind je retro fashion voor de moderne vrouw. We kijken hier echt naar jou als persoon en je krijgt daarin advies wat het beste bij jou past.  We hebben soms klanten die ontroerd raken omdat ze zich na lange tijd weer mooi en aantrekkelijk voelen. Ook kun je de kleding bij ons passen en we verstellen het gratis. Als je jurk bijvoorbeeld net iets te lang is dan maken we hem korter voor je waardoor de jurk helemaal jouw ding wordt.”

We hebben soms klanten die ontroerd raken omdat ze zich na lange tijd weer mooi en aantrekkelijk voelen”

Manja Brouwers – Notorious Clothing

Wat voegt Notorious Clothing toe aan het Unikwartier?
“Hier heb je nog veel onafhankelijke winkels. Ik denk dat die elkaar ontzettend goed aanvullen. We zijn een winkel met een eigen, aparte stijl. Het Unikwartier is een leuke ontdekkingstocht vol met eigenzinnige winkels voor als je hier nog nooit bent geweest.”


design fashion kleding mode shoppen tweedehands vintage

In 't kort

Naam

Manja Brouwers

Onderneming

Notorious Clothing

Website

https://notoriousclothing.nl

Specialiteit?

Jurken-en-rokken-specialist uit de jaren 40, 50 en 60

Locatie

Voorstraat 41

Sinds

2010