Naar de Kapper


Mooie kapsels die zonder veel kunst en vliegwerk lang houdbaar zijn

Een kapper die veel aandacht en tijd besteed aan je kapsel. Bij Naar de Kapper ga je er echt even lekker voor zitten. Er wordt hier gewerkt met natuurlijke producten en daarnaast is het ook nog erg gezellig.

Hoe is Naar de Kapper ontstaan?
“Richard en ik werkten eerst in een andere kapsalon als werknemers. Hier hebben we elkaar ontmoet. Na een tijdje kregen we iets samen. Op een Koninginnedag hadden we het erover om een eigen zaak te beginnen, maar dat leek ons erg ingewikkeld. Een vriend van ons zei: ‘doe niet zo moeilijk! Doe het gewoon!’ En dat hebben we gedaan. We draaien de zaak nu al 27 jaar met zijn tweeën en het gaat hartstikke goed.”

Onze kapperszaak is soms net een dorp”

Pascale van Daatselaar – Naar de Kapper

Waarom naar Naar de Kapper?
“Ons specialisme is echt het knippen. In onze kapperszaak doen we alleen aan knippen en kleuringen. We werken met de producten van Davines, met onder andere natuurlijke kleuring. We vinden het belangrijk om mooie kapsels te maken, die zonder veel kunst en vliegwerk lang houdbaar zijn. Bij ons kun je een stukje rust en aandacht verwachten. We kijken echt naar hoe het haar valt en hoe we daarbij een passend kapsel kunnen knippen.”

Wat voegen jullie toe aan het Unikwartier?
“Aandacht en tijd vinden we erg belangrijk. Daarom plannen we een uur voor elke klant in. Iedereen heeft haast tegenwoordig, bij ons komen mensen echt lekker even zitten. Er zijn klanten die elkaar ontmoet hebben in onze zaak en daarna een relatie hebben gekregen. Veel klanten kennen elkaar en maken gezellig een praatje. Onze kapperszaak is soms net een dorp.”


ambacht beauty salon hair styling kapper kapsalon knippen

In 't kort

Naam

Pascale van Daatselaar

Onderneming

Naar de Kapper

Website

https://naardekapper.com

Specialiteit?

Aandacht voor kapsels

Locatie

Voorstraat 28

Sinds

1992

Top spots

PUHA Shop

PUHA Shop

Buitengewoon Bloemen

Plato

Plato