MAESONS


The ultimate men-experience

Sinds de opening van MAESONS in april 2019, is Nederland een nieuw concept rijker. Bij MAESONS  kun je terecht voor een nieuw kapsel of baardbehandeling en zelfs voor ‘Menicures® by MAESONS” – een manicure en/of pedicure behandeling alleen voor mannen. Tijdens je behandeling kan je sportwedstrijd kijken, op een van de vele schermen die in de gehele shop hangen. En dit alles onder het genot van een hapje en drankje.
Met dit concept wil MAESONS  klanten een complete ervaring bieden, waarbij het niet alleen draait om er goed uitzien maar ook om je goed voelen. 

Hoe is MAESONS ontstaan?

Al sinds 2009 voorziet MAESONS – voorheen Maeson’s Barbershop – mannen van een fris en strak kapsel en/of baardbehandeling.  Van de wijk Overvecht verhuisd naar de Predikherenstraat 13  en sinds april 2019 aan de Voorstraat 21 gevestigd. 

In april 2019 hebben de eigenaren Maeson en Linsdey Bennett  het aanbod uitgebreid met een sportbar en Menicures®. Een volledige men-experience, zoals ze dat zelf noemen. Mannen besteden tegenwoordig veel tijd aan hun uiterlijk, maar vergeten dat handen en voeten daar ook een belangrijk onderdeel van zijn.

Bovendien kan een Menicures® verschillende klachten verhelpen zoals pijn tijdens het sporten. Vanuit zijn sportverleden en de sportkring van Maeson Bennett, weet hij als geen ander hoe belangrijk de verzorging van voeten en handen is.

Waarom naar MAESONS?

Bij MAESONS werken geen gewone barbiers, maar haarkunstenaars. Ervaren en selfmade eigenaar Maeson deelt zijn diepgaande kennis en barbertechnieken met zijn team, zodat elke klant bij MAESONS dezelfde hoge mate van kwaliteit en service mag verwachten. Elke nieuwe barber, die in dienst treedt bij MAESONS wordt dan ook door Maeson zelf opgeleid.

Er zijn nu ook vele barbers in Utrecht en omstreken, die dankzij hun barber carrière bij MAESONS met de opgedane ervaringen, skills en technieken hun eigen barbershop hebben kunnen starten.

Wat voegt MAESONS toe aan het Unikwartier?

Bij MAESONS kunnen mannen even ontsnappen aan hun drukke dagelijkse bestaan. Wij willen onderdeel uitmaken van de belangrijke momenten in hun leven, zowel de leuke als de minder leuke. Na een cut, shave, pedicure of manicure behandeling willen wij dat je je totaal ontspannen en fresh voelt. En als een newborn man de deur uitloopt.

MAESONS is de plek waar kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en respect voorop staan.


ambacht barbershop hair kapper kapsalon zaalverhuur

In 't kort

Onderneming

MAESONS

Website

https://www.maesons.nl

Specialiteit?

Barbershop-Sportsbar-Menicures®

Locatie

Voorstraat 21

Top spots

Café Voortuin

www.cafevoortuin.nl