Coffeebar Ludwig


Het lekkerste kopje koffie met liefde gemaakt

Opgericht uit liefde voor koffie. De koffie van Ludwig is inmiddels al wereldberoemd in Utrecht. Zij serveren namelijk de nummer 1 onder de koffiemerken: Illy. Nu alleen nog aan de Drift, maar in de nabije toekomst wellicht ook op een andere locatie in de stad.

Hoe is Coffeebar Ludwig ontstaan?
“Ik ben ooit begonnen in Amsterdam Oost, maar was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Uiteindelijk ben ik hier in 2012 op deze prachtige locatie in Utrecht terecht gekomen. Zelf werkte ik jarenlang bij een bank. Ik zegde mijn baan op voor een eigen koffiebar. Een risico, maar nu zit ik hier: in een monumentaal pand dat toevallig vroeger ook ooit een bank is geweest.”

Wat voegt Coffeebar Ludwig toe aan het Unikwartier?
“Koffie is mijn product, daar gaat het bij Ludwig om. Wij werken met Illy, de Rolls Royce onder de koffie. Alle werknemers krijgen ook een speciale Illy training zodat onze koffie nog lekkerder smaakt.”

Alles wat je hier ziet is mijn eigen stijl, het voelt daarom gewoon alsof je thuis zit’”

George Ludwig Sitanala – Coffeebar Ludwig

Waarom naar Coffeebar Ludwig?
“Voor de lekkere koffie natuurlijk! Daarnaast is de locatie heel fijn, niet alleen om te relaxen maar ook om te werken. Je hebt door de hoge ramen veel natuurlijke lichtinval, goeie achtergrondmuziek en naast koffie ook broodjes en zoetigheid. Alles wat je hier ziet komt niet uit een catalogus, het is mijn eigen stijl. Dat wil ik ook graag zo houden, het voelt daarom gewoon alsof je thuis zit.”


food & drinks broodjes coffeebar eten gebak koffie koffietentje lunch lunchroom ontbijt thee

In 't kort

Naam

George Ludwig Sitanala

Onderneming

Coffeebar Ludwig

Website

https://coffeebarludwig.nl

Specialiteit?

Het lekkerste kopje koffie met liefde gemaakt

Locatie

Drift 9

Sinds

2012

Top spots