Laurent Salon & Spa


Niet alleen knippen, maar ook spabehandelingen en opmaken

Laurent Salon & Spa biedt een breed scala aan hair en beauty behandelingen. Je kunt hier terecht voor een knipbeurt, verzorging van je huid of lichaam. Er wordt hier gewerkt met natuurlijke producten en er wordt ruim de tijd voor je genomen. Laat je verassen en gun je zelf een momentje van rust en ontspanning.

Hoe is Laurent Salon & Spa ontstaan?
“In 1988 is er hier een kapper begonnen onder de naam Laurent. Zelf kom ik uit een kappersfamilie die al vier generaties meegaat. De bekende Utrechtse kappersfamilie Deun. Ik had een tijd in het buitenland gewerkt en kwam weer terug naar Nederland, omdat ze bij Laurent met speciale natuurproducten werkten. Dat was in die tijd heel vooruitstrevend.

De eigenaar van de salon zei dat ik bij hen mocht komen kijken wat voor product ze aan het maken waren en in ruil daarvoor ging ik zijn kappers vaktechnisch trainen. De eigenaar wilde ermee stoppen en toen vroeg het gehele team of ik de zaak wilde overnemen.”

We zetten mensen hier echt in hun kracht”

Jean-Marc Deun – Laurent Salon & Spa

Laurent City & Spa

Waarom naar Laurent Salon & Spa?
“We zijn een All-In One beauty experience. Dat betekent dat we niet alleen knippen, maar ook spabehandelingen aanbieden en we maken op. We werken met natuurproducten die vegan zijn. We zijn uitgegroeid tot een bedrijf dat in de basis van schoonheid staat. Massages, facials, waxing, pedicure en manicure dat doen we allemaal onder een dak, op kwalitatief hoog niveau. Het bespaart je veel tijd om alles op een plek te kunnen doen. Dat maakt ons uniek.  Ons werk is zo bijzonder, omdat je elke dag mensen blij maakt. Ze komen rennend binnen en gaan relaxed met een lach weer de deur uit. We zetten ze hier echt in hun kracht.”

Wat voegt Laurent Salon & Spa toe aan het Unikwartier?
“We zitten hier al 30 jaar, dus zijn nu wel een vast kenmerk. Dat zie je ook aan onze klantenkring. Mensen die vanaf hun studententijd bij ons komen en met ons meegroeien. Je maakt van alles mee, Universiteit, eerste relaties, carrière, kinderen, het voelt als een soort familie.  Als je een bedrijf op het Unikwartier hebt, moet je ook zorgen dat je de student tegemoet komt. Voor studenten is er een studentenkorting van 20% op alle behandelingen. Voor alle leeftijden leveren we het high end product.  Elk jaar schenken we aan een goed doel, zo hebben we waterdrinkpompen op het Janskerkhof aan de stad geschonken. Daar maken we ons sterk voor.”


ambacht beauty behandelingen beauty salon hair styling kapper kapsalon knippen manicure massage pedicure spa

In 't kort

Naam

Jean-Marc Deun

Onderneming

Laurent Salon & Spa

Website

https://laurent.nl

Specialiteit?

All-in One beauty experience

Locatie

Janskerkhof 11

Sinds

1998

Top spots

The Streetfood Club

The Streetfood Club

SLA

SLA

Styled by Juuls

Styled by Juuls