Kastenstudio-Utrecht


Naast het ontwerpen van kasten geven we ook kleur en stijladvies

Laat je kledingkast, boekenkast of tv-audiomeubel op maat ontwerpen bij Kastenstudio-Utrecht! In de showroom zijn diverse voorbeelden te zien uit het assortiment. Het geeft je een indruk van de mogelijkheden, kwaliteit, kleuren en decors. Ook krijg je hier persoonlijk stijladvies. 

Hoe is Kastenstudio-Utrecht ontstaan?
“We zijn gestart als Lundia vestiging. Ed Mekkes heeft eerst gewerkt als internationaal inkoper op het gebied van meubels. Hij heeft hier zijn specialiteit van gemaakt. Hij ontwerpt alle meubels. Ik ben zelf visagiste geweest vroeger, dus ik heb veel gedaan met kleur- en stijladviezen. Dat stukje neem ik binnen deze zaak voor mijn rekening. Ed heeft deze Lundia vestiging overgenomen en nu zijn we zelf gestart als Kastenstudio Utrecht.”

Waarom naar Kastenstudio-Utrecht?
“Ons kastenprogramma is erg divers. We verkopen garderobekasten, inloopkasten, boekenkasten, woonkamerkasten, modulaire kasten als ook maatwerk. In onze showroom kun je inspiratie opdoen. Het is mogelijk om samen met ons je eigen kast te ontwerpen. Ed is gespecialiseerd in tekenen en tekent alle kasten. Hij heeft daar een uniek maatwerkconcept voor. Ook zijn we specialist in opbergsystemen.”

Onze deur staat altijd voor je open, kom gezellig even binnenlopen en laat je inspireren door onze kasten”

Sylvana Heslinga – Kastenstudio-Utrecht

Wat voegt Kastenstudio-Utrecht toe aan het Unikwartier?
“Naast het ontwerpen en tekenen van kasten geven we ook kleur en stijladvies. Omdat we veel voorbeeldkasten hebben in onze showroom kunnen we aan de hand daarvan een gedegen advies geven. Onze deur staat altijd voor je open, kom gezellig even binnenlopen en laat je inspireren door onze kasten. Voor ieder probleem kunnen we wel een oplossing bedenken wat betreft kasten.” 


ambacht design design interieur meubels mooie dingen shoppen styling wonen woonwinkel

In 't kort

Naam

Sylvana Heslinga

Onderneming

Kastenstudio-Utrecht

Website

https://kastenstudio-utrecht.nl

Specialiteit?

Uniek ontworpen design meubelen met inkoop direct vanaf de fabriek

Locatie

Nobelstraat 47

Sinds

1984

Top spots

De Lapjesmarkt

De Lapjesmarkt

De Bloemenmarkt

De Bloemenmarkt

Spijkers met Koppen in Florin

Spijkers met Koppen in Florin