Hill Lichtstudio


Mooie lampen leveren, maar ook een mooie sfeer

Bij Hill Lichtstudio vind je unieke design verlichting. Je kunt hier terecht voor verschillende soorten verlichting en krijgt persoonlijk advies. Ze zijn gespecialiseerd in verlichting en kijken wat het beste in jouw huis past. De lampen wordt bij jou thuis gemonteerd.

Hoe is Hill Lichtstudio ontstaan?
“Zelf werkte ik al in de verlichting bij een ander bedrijf in Utrecht. Dat ging helaas failliet en toen wilde ik voor mezelf gaan beginnen. We zijn een familiebedrijf begonnen. Ik werk hier samen met mijn broer en mijn vrouw.

Eerder hadden we ook nog meubels en accessoires, maar omdat ik zelf gespecialiseerd ben in verlichting zijn we ons daarop gaan focussen. Ik verzorg de adviezen en de verkoop en mijn broer doet de montage en reparaties.” 

Wij brengen verlichting, zeg ik altijd haha”

Joan van den Heuvel – Hill Lichtstudio

Waarom naar Hill Lichtstudio?
“We beginnen met advies aan huis. Ik ga bij de mensen thuis kijken welke verlichting het beste zou passen. Dan komen de mensen naar de winkel toe om de lamp uit te zoeken en daarna gaat mijn broer langs om de lamp te monteren. Je krijgt echt persoonlijk advies, dat vinden mensen vaak prettig. We hebben allerlei soorten verlichting. Inbouwspots, leeslampen, vloerlampen, hanglampen, buitenverlichting en ook bedrijfsverlichting. Onze specialiteit is het leveren van mooie ontwerpen. Veel handwerk, maar ook klassiekers. Lampen uit Italië die al 60 jaar bestaan bijvoorbeeld.

Wat voegt Hill Lichtstudio toe aan het Unikwartier?
“Wij brengen verlichting, zeg ik altijd haha. We zijn een unieke winkel met veel aanbod. Er is geen vergelijkbare winkel in de hele provincie Utrecht. We verlichten ook bij veel bedrijven die in het Unikwartier zitten. Dat is erg leuk, zo kom je ook een beetje bij elkaar over de vloer. We vinden het belangrijk om mooie lampen te leveren, maar ook een mooie sfeer. We willen dat mensen thuiskomen en zich meteen thuis voelen. Het gaat om het totaalplaatje.”


design design interieur lampen mooie dingen shoppen verlichting wonen woonwinkel

In 't kort

Naam

Joan van den Heuvel

Onderneming

Hill Lichtstudio

Website

https://www.hilldesign.nl

Specialiteit?

Unieke design verlichting op maat

Locatie

Voorstraat 3

Sinds

1999

Top spots

Nachtleven

Nachtleven

Revenge

Revenge

Bloemenmarkt

Bloemenmarkt