De Zalen van Zeven


Vergaderen in een kerkgebouw met sfeervolle ruimtes

Ben je op zoek naar een inspirerende vergaderzaal? Neem dan is een kijkje bij De Zalen van Zeven. Je kunt hier vergaderen in een kerkgebouw met verschillende sfeervolle en huiselijke ruimtes. Bij De Zalen van Zeven heerst het gevoel van samenzijn, community en compleetheid.

Hoe is De Zalen van Zeven ontstaan?
“Vroeger ging ik altijd naar deze kerk in de Boothstraat. Ik merkte dat alle ruimtes hier doordeweeks leegstonden. Dit vond ik ontzettend zonde en daarom ben ik begonnen met het opknappen van de ruimtes en ben ik ze gaan verhuren. We maakten van de kerk een huiselijke en moderne plek, zodat het voor mensen die komen vergaderen een bijzondere ervaring is. Voor de kerk levert het een stukje beheer en inkomsten op en wij verhuren mooie plekken die anders niet benut zouden worden.”

Mensen komen als groep binnen, maar gaan als individu weer naar buiten”

Elianne Alblas – De Zalen van Zeven

Waarom naar De Zalen van Zeven?
“Wij vinden het vooral belangrijk dat de service buitengewoon goed is. We zorgen ervoor dat mensen er echt bij horen. Mensen komen als groep binnen, maar we geven elk iedereen persoonlijke aandacht. Zo krijgen ze bijvoorbeeld een cadeautje of complimentje waardoor ze als individu naar buiten gaan. Daarnaast zijn onze ruimtes inspirerend en anders dan een standaard kantoorgebouw. We krijgen vaak positieve reacties. Mensen zijn verrast, vinden het erg mooi of zeggen dat ze zouden willen dat hun eigen huis zo was ingericht.”

Wat voegt De Zalen van Zeven toe aan het Unikwartier?
“Onze verbindende factor in deze buurt vind ik erg leuk. Er komen organisaties bij ons langs die zelf ook in het Unikwartier gevestigd zitten. We zitten in een kerk en daarom staan onze deuren vaak open. Er komen soms mensen langs die om eten of geld vragen. De functie die de kerk vroeger had vervullen wij op die manier ook een beetje.”


cultuur congreslocatie evenementenlocatie trainingslocatie vergaderen zaalverhuur

In 't kort

Naam

Elianne Alblas

Onderneming

De Zalen van Zeven

Website

https://dezalenvanzeven.nl

Specialiteit?

Kerkverhuur voor zakelijke bijeenkomsten met veel aandacht voor persoonlijke service

Locatie

Boothstraat 7

Sinds

2012

Top spots

Bloemenmarkt op Janskerkhof

Binnenplaats van de Universiteit

City Bioscoop Wolff, geeft een nostalgisch