Buitengewoon Bloemen


De passie voor bloemen overdragen, is wat ons werk leuk maakt

Zodra je de winkel instapt is het duidelijk. Buitengewoon Bloemen op de Voorstraat is niet zomaar een bloemenwinkel. Hier worden bloemen verkocht met passie, door mensen die de voorliefde voor de Florarijk niet onder stoelen of banken steekt. Wanneer eigenaresse Jannet den Ouden over haar bloemenzaak begint te vertellen komt de liefde voor haar vak met veel enthousiasme naar voren.

Wat doen/verkopen jullie?
“Wij verkopen bloemen en planten. Natuurlijk ook potten en vazen, maar we zijn echt gericht op de bloemen en planten. En dan specifiek bloemen in de vorm van boeketten. Dus bruidswerk, rouwwerk en losse bloemen. We geven ook stylingadvies voor in huis. Goede kwaliteit, daar staan we voor. Je kunt bij ons bloemen bestellen maar gelukkig hebben we ook heel veel mensen die gewoon nog binnen komen. Dat vinden we juist heel erg leuk.”

Ik ben ervan overtuigd dat bloemen het leven mooier maken’

Jannet den Ouden – Buitengewoon Bloemen

Wat voegen jullie toe aan het Unikwartier?
“Heel veel vrolijkheid. Hele mooie bloemen en veel kleur. Ik ben ervan overtuigt dat bloemen het leven mooier maken, ze fleuren de ruimte op. Mensen worden er heel blij van. Het maakt niet uit of klanten een boeket meenemen of een aantal losse bloemen. Voor ons is het belangrijk dat ze blij zijn met wat ze kopen. Dat is het wat ons werk leuk maakt, de passie voor de bloemen overdragen. Er zitten niet heel veel bloemenwinkels hier in de buurt. Je hebt natuurlijk de wekelijkse bloemenmarkt, maar dat is heel anders. Bij ons gaat het meer om de persoonlijke kant, dus we denken echt mee met de klant. En ik denk dat wij ook iets toevoegen aan de creativiteit in deze buurt.”

Waarom naar Buitengewoon Bloemen?
“Als je de mooiste bloemen wil en als je wil dat we meedenken, dan moet je hierheen komen. Voor het hele plaatje en de beleving. We hebben echt elke dag verse bloemen, dat vinden wij heel belangrijk. Bij planten letten we ook op de goede kwaliteit. Daarnaast geven we ook nooit zomaar planten mee zonder advies. En als het niet goed staat, kun je natuurlijk altijd terugkomen. Ik denk dat het elke dag wel gebeurt dat mensen binnenkomen met als eerste reactie dat onze winkel zo mooi is. Dat is wel een van de leukste dingen die wij meemaken hier. Heel veel positieve reacties. Het contact met de klanten is ook gewoon heel leuk.”


ambacht bloemist interieur styling woonwinkel

In 't kort

Naam

Jannet den Ouden

Onderneming

Buitengewoon Bloemen

Website

https://buitengewoon-bloemen.nl

Specialiteit?

Bloemen in de vorm van speciale boeketten en ook verschillende planten

Locatie

Voorstraat 55

Sinds

2014

Top spots

Puha, kledingwinkel

Puha, kledingwinkel

 

Naar de kapper

Naar de kapper

The Village