The Bassment


Organisaties organiseren hier feesten, wij regelen de rest

Hoe is the Bassment Ontstaan?
“Drie deuren verder hebben wij een café: de Borrelplank. Ik zag dit pand te koop staan en was eigenlijk nieuwsgierig, 16 jaar lang zat er een discotheek en dat was totaal verpietert. Toen ik een kijkje ging nemen zag ik dat het door de vorige eigenaren was opgeknapt.

Doordat wij de creativiteit uit de markt halen hebben wij een divers en uitgedacht aanbod”

Robbert van Kooten – The Bassment

In eerste instantie moest ik niet denken aan een discotheek, maar ik zag wel de voordelen ervan in dat de twee ondernemingen naast elkaar zaten. Daarnaast is ons concept een soort Airbnb onder clubs. Organisaties organiseren hier feesten en wij regelen de rest.”

Wat voegt the Bassment toe aan het Unikwartier?
“Je kan wel constant zelf feesten blijven bedenken maar op een gegeven moment raken je ideeën op. Doordat wij de creativiteit uit de markt halen, hebben wij een divers en uitgedacht aanbod. Onze feesten zijn tot in de puntjes uitgewerkt. Deze organisaties zijn 24 uur per dag bezig met dat specifieke concept. De feesten zijn daardoor kwalitatief hoogwaardig. Wij geven dan uiteindelijk de kers op de taart.”

Waarom naar the Bassment?
“Hier kan alles: aprés ski, verjaardagen, studentenfeesten en onze eigen clubnights. We zijn laagdrempelig en spreken een breed publiek aan. Wij hebben een capaciteit van 200 man, het ziet er daarom altijd druk en gezellig uit. En dat is het ook!”


food & drinks bedrijfsfeest club dance dansen disco discotheek dj muziek zaalverhuur

In 't kort

Naam

Robbert van Kooten

Onderneming

The Bassment

Website

https://bassment-utrecht.nl

Specialiteit?

Divers aanbod feesten van hoge kwaliteit

Locatie

Voorstraat 102

Sinds

2018

Top spots