Barbershop Pappas


Een goede barbier word je door scholing en ervaring

Erwin heeft al jarenlange ervaring in het kappersvak. Sinds 2005 zit hij met zijn eigen barbershop aan de Voorstraat. Inmiddels werkt hij in zijn eentje. Eenzaam? Zeker niet. Erwin wil niets liever. Daarnaast heeft hij een groot aantal terugkerende klanten.

Hoe is Barbershop Pappas ontstaan?
“Als de dag van gister kan ik het mij nog herinneren: ‘Pap ik word kapper’. Ik zag zijn ogen groter worden haha. Een vriendin van mijn zus was kapster, haar hielp ik altijd in de zaak. Al vanaf mijn 16e zit ik in het vak, dat is zo’n 30 jaar.

Hiervoor heb ik twee andere kapperszaken gehad, maar vond het op een gegeven moment tijd voor iets anders. Ik verkocht mijn aandelen en ben eind 2005 hier in de Voorstraat terechtgekomen. Een fijne straat waar iedereen elkaar kent. Hier kan ik heerlijk in m’n eentje relaxt werken.”

Wat voegt Barbershop Pappas toe aan het Unikwartier?
“Dit is misschien een beetje veren in m’n eigen achterste stoppen, maar aangezien ik behoorlijk wat ervaring heb kan ik kwaliteit leveren. Tegenwoordig kan iedereen Barbier worden. Ik ben van mening dat je daarvoor scholing nodig hebt en ervaring natuurlijk. Meters maken. Hoe vaker je het doet hoe beter.”

Ik ben mezelf, dat vind ik erg belangrijk”

Erwin van de Water – Barbershop Pappas

Waarom naar Barbershop Pappas?
“Ik ben mezelf, dat vind ik erg belangrijk. Dat zie je tevens terug in de zaak: van de inrichting tot muziek. Sinds 7 jaar heb ik ook mijn eigen herenlijn; zoals wax en olie. Ik maak het allemaal in m’n eigen keuken.  Daarnaast hoef je niet per se een man te zijn om hier te komen. Ik vind de afwisseling in mijn werk juist leuk. Zo heb ik ook weleens een vrouw in mijn stoel.”


ambacht baard barber kapper kapsalon knippen

In 't kort

Naam

Erwin van de Water

Onderneming

Barbershop Pappas

Website

https://pappas.nl

Specialiteit?

Kwaliteit door jarenlange ervaring

Locatie

Voorstraat 106

Sinds

2005

Top spots