Met een biertje in je hand door de vinylbakken bij Platen & Pinten 

Voor de vijfde keer op rij organiseren Café Tilt en Café de Stad in samenwerking met Plato en Velvet Music deze gezellige vinylmarkt waar muziek en bier (want sommige combinaties zijn nou eenmaal niet voor niets eeuwenoud) hand in hand gaan.

Het concept is even simpel als geniaal: Kramen vol vinyl voor liefhebbers van eigenlijk alle genres. Rock, Pop, Alternative, Dance, Disco, Punk, Jazz: muziekliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen!

Daarnaast zijn er speciaal voor de gelegenheid zomerse biertjes van Brouwerij de Leckere en Brouwerij ’t IJ (naast het reguliere assortiment uiteraard).

Een voorzichtig zomerzonnetje, een speciaalbiertje in je hand en op je gemak door de platenbakken opzoek naar die ene elpee om jouw collectie aan te vullen. Als dat niet klinkt als een goede zaterdagmiddag besteding, wat dan wel?

De markt begint om 12.00 uur voor de deur van de twee café’s aan de
Lange Jufferstraat. Toegang is gratis.

Check het event!


Bezoek Utrecht dagje weg utrecht elpee lp platen platenmarkt plato plato utrecht recordstoreday tilt Utrecht uitagenda Utrecht uitjes vinyl vinylmarkt wat te doen in utrecht Wat te doen utrecht