Le Guess Who? maakt van Utrecht één groot podium

Le Guess Who? is een van de meest vooruitstrevende muziekfestivals ter wereld. Vanuit alle windhoeken trekken muziekliefhebbers en muzikanten naar de domstad voor een weekend vol muzikale en culturele avonturen. Van 10 tot 13 november kan je genieten van optredens en installaties door heel Utrecht. In Unikwartier is de imposante Janskerk het toneel van onverwachte optredens in een betoverend decor.

Deze vijftiende jubileumeditie van Le Guess Who? staat in het teken van grensverleggende muziek en cultuur van over de hele wereld. Het festival presenteert geluiden die je op andere plekken niet te horen krijgt, maar die tegelijkertijd de kracht hebben om je te verrijken. Gedurende vier dagen neemt Le Guess Who? de stad Utrecht over. Meer dan 150 artiesten uit 40 landen treden op in popzalen, theaters, kerken, oude fabriekspanden en clubs, zoals de middeleeuwse Janskerk op ’t Janskerkhof.

Geen tickets?

Geen tickets kunnen scoren? Geen zorgen. U? is het voor iedereen gratis toegankelijke dagprogramma van Le Guess Who?, gemaakt voor en mét de stad. Muzikale optredens, exposities, buurtbrunches, silent disco’s, stadswandelingen, skate workshops, bokswedstrijden en zelfs een dikke day rave bij Hof van Cartesius staan je te wachten.

Mazaher in de Janskerk in 2021

Jouw festivalroute door de stad

Het hoofdprogramma is helaas uitverkocht. Probeer op Ticketswap nog een kaartje van een pechvogel te ontfutselen. Ook niet gelukt? Dan is het gratis programma U? jouw plan. Ga naar: www.leguesswho.nl/u om jouw festivalroute door de stad samen te stellen.

Volg @unikwartier en @leguesswho op Insta voor meer uitgaanstips in de leukste wijk van Utrecht!

Sons of Kemet op Le Guess Who? in 2021


event festival livemuziek uitagenda utrecht uitgaan in utrecht uitgaanstips Unikwartier Utrecht hotspots