Kip is iets wat bijna iedereen lust en het is gezond

Een vers bereide, gezonde maaltijd die bij je thuis wordt afgeleverd. Daarvoor kun je terecht bij Kippig. Of loop overdag even langs voor een lekkere lunch. Voor een heerlijke kip van het spit ben je bij Kippig aan het juiste adres.

Hoe is Kippig ontstaan?
“Wij misten een divers aanbod op de thuisbezorgd markt. 4 jaar geleden kon je voornamelijk pizza’s, shoarma en chinees bestellen. We misten een huis gekookte, goede maaltijd, waar niet allemaal rommel in zit. Kip is iets wat bijna iedereen lust en het is gezond. Zelf vinden we kip ook ontzettend lekker. Naast Kim is kip mijn grote liefde. Iedereen heeft wel een herinnering aan kip van het spit.”

Onze klassieker is kip, patat met appelmoes”

Kim Pauwens & Noordin van Ek – Kippig

Waarom naar Kippig?
De meeste mensen bestellen bij ons de kip van het spit. Daarnaast hebben we ook kip spiesjes, vleugels en kipburgers. De maaltijd kan compleet gemaakt worden door salade, frietjes, rijst, seizoensgroenten en niet te vergeten appelmoes. Onze klassieker is kip, patat met appelmoes. We bereiden onze gerechten met aandacht. Alles is huisgemaakt en vers. De sauzen maken we ook zelf. Als je geen zin hebt om te koken, maar wel lekker wilt eten en je niet meteen slecht wilt voelen ben je bij ons aan het juiste adres.”

Wat voegen jullie toe aan het Unikwartier?
“We zijn sinds kort ook gestart met lunch. Nu voegen we ook meer toe qua winkel, eerst waren we er vooral voor online bestellingen. Mensen kunnen nu binnen lopen voor een lekkere wrap, burger of salade. In ons straatje zit Atelier de Loeff, een dagbesteding voor mensen met een beperking. De jongens komen altijd gezellig bij ons langs om appelmoes te halen. Dat is erg leuk, midden in het centrum gaat iedereen heel leuk met elkaar om.”

In 't kort

Naam

Kim Pauwens & Noordin van Ek

Onderneming

Kippig

Website

https://kippig.nl

Specialiteit?

Kippig misschien wel de lekkerste kip van de stad!

Locatie

Loeff Berchmakerstraat 15

Sinds

2015

Top spots

Pushkin

 

Your Style

Your Style

 

Sanju

Sanju