Bij ons is het altijd zomer

Ook al regent het buiten, bij de JEU de boules Bar lijkt het net alsof je in hartje zomer in een stadspark van Marseille zit. Kinderen, dates en bedrijfsfeestjes iedereen kan hier terecht voor een potje Jeu de Boules. Het concept is simpel: de spelregels hoef je niet te kennen, zolang je maar plezier hebt.

Hoe is de JEU de Boules bar ontstaan?
“Op vakantie in Frankrijk kwam ik erachter dat er op de camping maar een paar plekken zijn waar je mensen ontmoet: bij de receptie, bij het toiletgebouw voor de afwas en op de Jeu de Boules baan. Een aantal vrienden en ik dachten: waarom nemen we dit niet mee naar Nederland? Het is een plek waar je niet elkaar zo zeer hoeft te kennen, maar wel veel plezier kan hebben.”

Wat voegt de JEU de Boules bar toe aan het Unikwartier?
“We hebben echt geprobeerd dat Franse vakantiegevoel mee te geven, bij ons is het altijd zomer. We hebben elf banen binnen en als het dan toch mooi weer is hebben we twee banen buiten. Daarnaast hebben we ook een Frans georiënteerde keuken.”

Je hoeft niet precies de spelregels te kennen. Ik bak er zelf ook vrij weinig van”

Roy Goorts – JEU de Boules bar

Waarom naar de JEU de Boules bar?
“Jeu de boules heeft een heel stoffig imago. Maar je wilt niet weten hoeveel gejuich er door de ruimte heen gaat. Iedereen heeft het weleens gedaan op de camping, je hoeft ook echt niet precies de spelregels te kennen. Ik bak er zelf ook vrij weinig van. Het is echt een plek waar iedereen zich thuis voelt. Niks moet maar alles mag. We hebben een plek gecreëerd waar het leuk is om af te spreken voor iedereen.”

In 't kort

Naam

Roy Goorts

Onderneming

JEU de Boules bar

Website

https://jeudeboulesbar.nl

Specialiteit?

Een plek om af te spreken voor iedereen

Locatie

Paardenveld 3

Sinds

2018

Top spots