Complete verwennerij bij Laurent Salon & Spa

Bij Laurent Salon & Spa geniet je van een all-in-one beauty behandeling. Kom eens langs in deze oase van rust voor een ontspannende massage of een beauty behandeling door een topstylist.

Vanaf de straat springt de prachtige salon van Laurent in het oog. Weelderige palmen en een interieur met aardse tinten geven direct een gevoel van luxe en ontspanning. Hier behandelen ervaren schoonheidsspecialisten jouw huid, haar, voeten of handen met de beste plantaardige producten van merken zoals Aveda en Laviesage. Wist je dat Laurent Salon & Spa zelfs de eerste volledig vegan salon van Nederland was?


Laurent Salon & Spa kan je met recht een verborgen parel noemen. De city spa bevindt zich in de Middeleeuwse gewelven van het statige renaissance-pand naast Luden. Je verwacht het misschien niet, maar Laurent ontvangt hier al 30 jaar gasten. Voor een dagje lichamelijke verwennerij hoef je dus niet naar Noord-Frankrijk. De ultieme ontspanning vind je gewoon hier in ons eigen stadsie

Laurent Salon & Spa was de eerste vegan salon van Nederland
De city spa van Laurent is nog minder bekend


Laat je volledig verzorgen bij Laurent. Een bezoek aan de salon voelt als pure verwennerij. Persoonlijke aandacht, ruime planning, deskundig advies, natuurlijke producten en een heerlijke wasmassage maken deel uit van elke behandeling. Rust en ontspanning zit ook in de stijlvolle, serene ambiance van Laurent. In de aandacht voor details, in de weldadige geuren en de relaxte muziek. Laurent is onthaasten en genieten. Kortom: alles om je een moment van rust, ontspanning en weldaad te bieden.


Kom gerust eens langs en laat je verrassen. Ook Laurent Salon & Spa moset helaas de deuren sluiten vanwege de lockdown. Inmiddels is er weer plek in de agenda. Dus grijp je kans en maak snel een afspraak. Kies uit een stylist die past bij jouw ambitie: van basis stylist tot creative director; the sky is the limit. Dompel je onder in de weldadige wereld van Laurent en stap naar buiten als een herboren mens.

Meer info: www.laurent.nl – @laurentsalonenspa – Janskerkhof 11 in Utrecht.


beautysalon city spa hair hair salon hairstyle kappers utrecht massage shop local spa topstylist Unikwartier universiteitskwartier Utrecht hotspots vegan hair vegan life